ΠΑΝΦΩΣ

Συνεταιριστική Επιχείρηση Συλλογικής και Κοινωνικής Ωφέλειας με  ΑΦΜ 997220935,   ΑΓΕΜΚΟ: 000128603 
με έδρα: Αγιος Νικόλαος, Βουνό Ιωνίας, 82102 Χίος

Προοίμιο

Η "ΠΑΝΦΩΣ" δραστηριοποιείται σε πολυποίκιλους τομείς κοινωνικής αλληλεγγύης και πολιτιστικής ανάπτυξης που αφορούν τον άνθρωπο, ενεργοποιώντας τη σωματική και ψυχική του ισορροπία και αρμονία μέσα από την εκπαίδευση και τη χρήση σύγχρονων μεθόδων, συνδυάζοντας την εναλλακτική προσέγγιση με την επιστήμη, δια βίου μάθηση και εφαρμογή. 

Οδηγεί τον άνθρωπο στην εναρμόνιση και εξασφαλίζει την προστασία της ψυχοσωματικής του υγείας.  Αξιοποιεί και προωθεί τον τοπικό πλούτο σε συνεργασία και έρευνα με τοπικούς συνεταιρισμούς στον ελλαδικό χώρο. 

Εξάγει και προάγει τοπικά προϊόντα. Ερευνά, εφαρμόζει και στηρίζει καινοτόμες δραστηριότητες με στόχο την εκπαίδευση, τη μείωση της ανεργίας, την κοινωνική συνοχή και την κοινωνική αλληλεγγύη.

 

Δημήτρης Κλούβας

Δ.Σ. της εταιρ. «ΙΡΙΔΑ»  Μ. Κ. Εταιρία

klouvas d avatarΣύμβουλος αυτοβελτίωσης και προσωπικής ανάπτυξης, Σύμβουλος φυσικών θεραπειών για τη ψυχοσωματική ανάταση του ανθρώπου.
Σύμβουλος αυτοβελτίωσης και προσωπικής ανάπτυξης – Σύμβουλος φυσικών θεραπειών για τη ψυχοσωματική ανάταση του ανθρώπου. Έχει σπουδάσει Συνθετική Ψυχοθεραπευτική Συμβουλευτική,(edexcel) – δίπλωμα ανώτερης πρακτικής στην Κλινική Ύπνωση – Συμβουλευτική...

Περισσότερα...

Αφροδίτη Γιαννιτσάκη

Μέλος της εταιρ. «PanFos»

giannitsaki a avatarΕκπαιδευτικός, Επίσης μέλος και της εταιρίας «ΙΡΙΔΑ»  (ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ)
Γεννήθηκε στην Χίο. Σπούδασε στο απνεπιστήμιο Θεσσαλίας στο τμήμα δημοτικής εκπαίδευσης. Ασχολήθηκε με τη φυσιοπαθητική ώστε να δώσει μια ολιστική προσέγγιση στο διδακτικό της έργο. Έτσι έκανε σπουδές στην "Κρανιο-Ιερή" θεραπεία. στην Ayurveda ...

Περισσότερα...

Γεωργία Τσιάκου

Μέλος της εταιρ. «PanFos»

tsiakou g avatarΗ Γεωργία Τσιάκου είναι Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας και Αυτοεκτίμησης.
Ασχολείται με:
-Προσαρμογή Μεταβατικών Σταδίων (παιδική/εφηβική/ενήλικη ηλικία)
-Διαχείριση χρόνου, άγχους και  στρες / Διατροφική ...

Περισσότερα... 

Ελευθερία Σακαράκη

Μέλος της εταιρ. «PanFos»

John DoeΓεννήθηκε και μεγάλωσε στη Χίο.
Σπούδασε Ειδικός Μηχανογραφημένου λογιστηρίου και εργάστηκε στον τομέα της Λογιστικής. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τις εναλλακτικές θεραπείες rejuvavce, guasha, μεταμορφωτική θεραπεία και τέχνη της χειροθεσίας.

 

Πέτρος Λάρδας

Μέλος της εταιρ. «PanFos»

lardas p avatarΟ Πέτρος Λάρδας ζει μόνιμα στη Χίο. Είναι παντρεμένος, έχει ένα παιδί και εργάζεται στο Πυροσβεστικό Σώμα. Οι "ανησυχίες" του για την ανθρώπινη ψυχή, τον οδήγησαν να ασχοληθεί με τις ολιστικές θεραπείες και το life coatching, ενώ παράλληλα σπουδάζει Ελληνικό Πολιτισμό στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Το μυθιστόρημα "Αναζητώντας τον Άγγελο" είναι το πρώτο έργο του που εκδίδεται.

Χρυσάνθη Τσιμπιρλή

Μέλος της εταιρ. «PanFos»

avatar xrys tsimpirliΗ Χρυσάνθη Τσιμπιρλή γεννήθηκε στη Χίο . Είναι απόφοιτος Ποδολογίας . Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Κρανιοϊερής θεραπείας και Χειροθεσίας. Τι είναι η Ποδολογία; Ποιες παθήσεις αντιμετωπίζει;

Περισσότερα...

 

 

Αθανάσιος Στεργίου

Μέλος της εταιρ. «PanFos»

avatar stergiou

Ο Αθανάσιος Στεργίου γεννήθηκε στην Αθήνα τον Ιούλη του 1979.  Κατάγεται από την Φθιώτιδα, την Σύρο και την Μικρά Ασία. Άρχισε να γράφει από τη νεανική του ηλικία. Σπούδασε στην Αγγλία, εργάστηκε σε Ελλάδα και εξωτερικό σε Διοικητικές θέσεις, και πλέον ασχολείται και με το Heroes Life Coaching.

Περισσότερα...


#

 

 

Member Login

×