Διατροφολογία

Ολιστική ενεργειακή διατροφολογία

DiatrofologiaΗ σύγχρονη ολιστική αντίληψη για τις μεθόδους βελτίωσης και διατήρησης της καλής υγείας, θεωρεί ότι η διατροφή παίζει μέγιστο ρόλο.

Ο σύμβουλος Ολιστικής Ενεργειακής Διατροφολογίας έρχεται να βοηθήσει ή να συμπληρώσει φυσικές τεχνικές ή θεραπευτικές αγωγές που πολλές φορές η αποτελεσματικότητά τους εξαρτάται και από την τήρηση ή μη των κανόνων διατροφής.

Η Συμβουλευτική Ενεργειακή Διατροφολογία αντιμετωπίζει τον άνθρωπο ολιστικά, έτσι ώστε να βοηθήσει τα διάφορα προβλήματα σε βάθος μέσα από την ψυχοσωματικοδιανοητική εξισορρόπηση. Ο ενεργειακός διατροφολόγος δίνει σπάνιες και ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τη διατροφή μας, όπως η σχέση χρώματος, σχήματος και γεύσης της κάθε τροφής και πώς επιδρά αυτή στην ψυχοσωματική μας κατάσταση.

Γνώσεις μέσα από την Ανατολική και Δυτική Ιατρική, την Ιπποκρατική  Ιατρική, καθώς και την ενεργειακή υπόσταση των τροφών, είναι ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της εκπαίδευσης.

Επίσης, συνταγές και γνώσεις που έχουν να κάνουν με τις τροφές «θαύματα», τη νηστεία, τους συνδυασμούς τροφών και τα άλλα μυστικά ενός υγιεινού και θεραπευτικού διαιτολογίου.

Με λίγα λόγια, επιτυγχάνεται η ρήση του μεγάλου Ιατρού της αρχαιότητας, του Ιπποκράτη: «Η τροφή σου να είναι το φάρμακό σου και το φάρμακό σου να είναι η τροφή σου».

Member Login

×