Η ΠΗΓΗ

Η ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ

                       Αντί προλόγου

Η διέξοδος για υγεία, ηρεμία και μεταμόρφωση είναι μέσα μας. Γιατί όμως αργεί να έρθει; Προσπαθούμε να αλλάξουμε τον κόσμο χωρίς να αλλάζουμε τον εαυτό μας. Κόσμος είμαστε εμείς και λέμε πως ο κόσμος δεν αλλάζει. Ας αλλάξουμε εμείς πρώτα. Στόχος της εισαγωγής αυτής είναι να σας προβληματίσει και να σας προετοιμάσει για βαθιά κάθαρση συνδυάζοντας κάθε πληροφορία από το εγχειρίδιο και άσκηση σε πιο βαθύ επίπεδο.

ΔΥΝΑΜΙΚΟ  ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ 

deytero kyma
 
Υψηλές δονήσεις έχουν κυριεύσει όλον τον πλανήτη . Ποιος θα αντέξει την αλλαγή; Δύο κύματα έρχονται καθημερινά και μας βρίσκουν .Το ένα είναι το παλιό, το ψεύτικο, αυτό που μας έχει συνέχεια σε ένταση για επιβίωση και όσο ακόμα εμείς το κρατάμε τίποτα δεν αλλάζει στον κόσμο μας, αν δεν μάθουμε να μοιραζόμαστε και στην δοκιμασία της αβεβαιότητας της νέας παρουσίας της θεϊκής απαίτησης για ελευθερία. Καταλάβετε, δεν κατέχεις τίποτα μα τίποτα, ούτε την γυναίκα , ούτε τον άντρα, ούτε το παιδί , ούτε την περιουσία πιστεύω ότι κάτι έχεις μυριστεί από την αλλαγή που συμβαίνει. «Μη ούν μεριμνήσητε εις την αύριον, η γαρ αύριον μεριμνήσει τα εαυτής, αρκετόν τη ημέρα η κακία αυτής»

Σύνδρομο GAP, ἘντεροΨυχολογικό Σύνδρομο, ἀπὸ τὴν Δρ Ν. Κάμπελ-McBride.

26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013 ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ

kales prajeis cp

Αγαπώ τους ανθρώπους που έχουν διάθεση να προσφέρουν, που είναι πρόθυμοι, που χαμογελούν ειλικρινά.

Τους αγαπώ φυσικά χωρίς να το σκέφτομαι για την απλότητα και την καλοσύνη τους.

Μέσα από την έμπρακτη συμμετοχή τους σε δομές αλληλεγγύης κάνουν τον κόσμο μας καλύτερο αλλά και θεραπεύουν την ψυχή τους Λένε ότι η καλοσύνη είναι η μόνη επένδυση που δεν αποτυγχάνει ποτέ.

Την  Πέμπτη   21/6 θα γίνει η παρουσίαση του Β΄μέρους του Σεμιναρίου « Δημιουργώντας το μέλλον που ονειρεύεσαι».
Χώρος Διεξαγωγής: Γραφείο Εταιρείας  Ιριδα  Κουντουριώτου 36, Χίος.  Ώρα : 6.30 μ.μ.
Για όσους θέλουν να συμμετέχουν για πρώτη φορά στην ομάδα θα γίνει προετοιμασία πριν την συνάντηση.
Τηλέφωνα επικοινωνίας – πληροφορίες: 6942050919 & 6942604123
 

Σεμινάριο "Δημιουργώντας το μέλλον που ονειρεύεσαι"

 
Πώς ξεπερνιέται η ζήλια.
Η ζήλια είναι ένα δηλητηριώδες φίδι που κατοικεί στις καρδιές εκείνων που έχουν μέσα τους σκοτάδι. Όταν ζηλεύουμε, υπηρετούμε τη ζήλια μας και μετατρεπόμαστε σε σκλάβο της. Η ζήλια εκδηλώνεται πρώτα όταν ένα άτομο μισεί σε άλλους τα ακόλουθα: - Ομορφιά - Ικανότητες - Επιτυχία - Ταλέντα - Υγεία - Επιμονή - Ενέργεια - Δυναμισμό - Σοβαρότητα - Πλούτο - Αποκτήματα

Μήπως σκέφτεσαι ότι τελικά αυτό που κάνεις κάθε μέρα δεν είναι αυτό είχες ονειρευτεί? Και μήπως αυτήν την σκέψη προσπαθείς εδώ και πάρα πολύ καιρό να τη βγάλεις από το μυαλό σου με αποτέλεσμα να σου έχει γίνει συνήθεια να νιώθεις άσχημα που δεν κάνεις τη δουλειά που σε γεμίζει?

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ εάν ο τρόπος που ντύνεσαι επηρεάζεται από την ψυχολογία σου? Σίγουρα έχεις παρατηρήσει μέρες που αυτό το μαύρο πουλόβερ είναι ό,τι πρέπει για τέτοιο βροχερό καιρό που είδες από το παράθυρο ότι κάνει! Άλλες πάλι θέλεις τόσο πολύ να δοκιμάσεις αυτό το πολύχρωμο t-shirtμε τη στάμπα που μόλις έχεις αγοράσει

Video

Διαδραστική παρουσίαση των βιβλίων του Δημήτρη Κλούβα...

Member Login

×